ConConsciencia

miércoles, 23 de abril de 2008

Sonrisas de Bombay


Avui, dia de Sant Jordi, Jaume Sanllorente ha estat signat el seu llibre a Barcelona. Com no, havia de ser-hi allà per a que em pugues signar el meu exemplar, i després d'1h i mitja de cua, finalment ho he aconseguit!!!
He pogut parlar amb ell, i sens dubte ha tornat a reafirmar-me en el que creia d'ell, és un fenomen!!! Atent, xerraire, alegre, entusiasta, infatigable... he tingut la oportunitat d'anar amb unes noies de Lastminute (que col·laboren amb la ONG de Jaume, Sonrisas de Bombay) i estava al cas a tota la relació que tenen, dels noms, dels actes, de projectes a futur, i tot això contant que ell viu a Bombay i tota la relació la tenen mitjançant les oficines de Barcelona. M'ha tornat a captivar!!!

---

Hoy, día de Sant Jordi, Jaume Sanllorente ha estado firmando su libro en Barcelona. Como no, tenía que estar ahí para que pudiera firmarme el mio, y despues de una hora y media de espera, finalmente lo conseguí. He podido hablar con él, y sin lugar a dudas he vuelto a reafirmarme en lo que creia de él, ¡¡¡es un fenómeno!!! Atento, charlatán, alegre, entusiasta, incansable... he tenido la oportunidad de ir con unas chicas de Lastminute (colaboran con la ONG de Jaume, Sonrisas de Bombay) y estaba al corriente de todos los contactos, de sus nombres, de eventos pasados, de colaboraciones futuras, de proyectos en común... y todo eso teniendo en cuenta que Jaume vive en la India y el contacto con la ONG se mantiene desde la oficina de Barcelona.
Me ha vuelto a cautivar!!!!

miércoles, 2 de abril de 2008