ConConsciencia

lunes, 24 de septiembre de 2007

Prova no superada / Prueba no superada


Avui, llegint el blog d'una amiga m'he assabentat de que un nou intent de trobar la vacuna antisida no ha donat resultat. Segons l'estudi, entre els vacunats i el grup de control (reben placebos) no hi ha hagut cap diferència en quant als índexs de contagi, així que la farmacèutica Mercks ha donat per finalitzat els estudis.
Si voleu tenir més informació, cliqueu aquí.
De totes formes aquesta setmana la biotecnologia ens ha donat una alegria amb la comercialització de Yondelis (producte de Pharmamar) per lluitar contra el càncer a teixits tous... un petit pas endavant! Felicitats per la trobada!!

---

Hoy, leyendo el blog de una amiga me he enterado de que un nuevo intento de encontrar una vacuna contra el virus del Sida no ha dado resultado. Según el estudio, entre los vacunados y el grupo de control (se les aplica placebo) no han existido diferencias en cuanto a los índices de contagio, así que la farmaceutica Mercks ha dado por finalizados sus estudios.
Si queréis tener más información, clicar aquí.
De todas formas esta semana la biotecnologia nos ha dado una alegría con la comercialización de Yondelis (producto de Pharmamar) para luchar contra el cancer de tejidos blandos... un pequeño paso adelante! Felicidades por el hallazgo!!

No hay comentarios: